Søndags rapporten

Clammakrabba hadde en rolig lørdag på grunn av div riftskader etter å ha vært på faglig befaring hos 2 medlemmer i hunkjønnsbestanden. Fredag 03.30 og lørdag 15 ca. Puerto Rican shower ble utført.

Akon - etter en rolig fredag kastet standarden til side på Lawo, følgende sitat "fuck for forrest - in the forrest" 

Anal-Arne - lader opp batteriene til en søndags tur ut! Innaforen

 

 

Etter fuck forrest in the forrest eskapaden vil jeg veldig gjerne promotere følgende : http://www.clasohlson.com/no/Pr348196000/Pr348196000 - billige barberblader Venus på Clas Ohlson :) - anbefales for studentiner, tygdede og dere andre som er og bare kikker"

 

 

-Clammakrabba peace out!

Ingen kommentarer

stort hode

03.06.2013 kl.01:17

Virkelig inspirerende lesning! Keep up the good work!

Ps. Kjenner meg igjen når det er snakk om riftskader. Stort hode, trang forhud.

walkofshameoslo

03.06.2013 kl.09:39

stort hode: Takk takk - vedr stort hode og trang forhud anbefaler vi følgende :

En kan behandle trang forhud med en svak steroidkrem (hydrokortison 1%). Man tar kontakt med en lege som kan instruere hvordan den skal utføres. Normalt påføres kremen på tuppen av penis tre ganger per dag i seks uker. Forhuden skal trekkes så langt som mulig tilbake uten bruk av makt. Deretter påføres kremen. Om ikke dette hjelper kan en trenge en operasjon.

En operasjon for phimosis foregår i lokalbedøvelse og er ikke særlig smertefull. Ved operasjon vil man i de fleste tilfeller prøve å bevare forhuden. Noen ganger er det nok med et enkelt lengdesnitt

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv

hits