Edruelighetens filosofering!

Nå som vi har vært edru i langt over 12 timer og diverse bivirkninger har begynt å avta har vi filosofert følgende for 20 minutter siden.

Vi holder samfunnet gående! 

Hvordan kan vi bastant og påståelig si det? : Jo det gjør vi på følgende måte.

*  Den gjennomsnittlige "nordmann" har sex 1 gang i uken - vi har 6-7!

Konsekvensene av å ha sex 6-7 ganger i uken - da snakker vi som regel nye jenter er :

Risiko og muligheter for å få litt krydder på Pizzaen (ref kjønnssykdommer ) - dvs vi sørger for at følgende grupper i samfunnet som : Leger, sykepleiere, lege assistenter og psykologer beholder arbeidsplassen og til og med økt bemanning.* C.Krab er på fornavn med betjeningen på Olafia for eksempel og har blitt kastet ut 1 gang og skjelt ut 2 ganger. C.Krab blir alltid tvunget til å vise mobil og må svelge azitromaxen mens hun ser på.

Når vi herlige 3 sjøanemoner har sex med 4-7 damer i uken så har vi indirekte sex med så mange der ute i det Norske samfunn at vi påvirker det helt opp til makro nivå. Her snakker vi forbedret psykisk helse, økt fysisk aktivitet og økt fødsels rate

Som du ser er grafen forsinket med et par år. Nå som vi er single så forventer vi en ganske bratt kurve på diagrammet.

Innvandringen er ikke Akon lei seg for.
Vedrørende temaet Indirekte sex partnere så har C.Krab gjort følgende kalkulasjon siden max tallet var 49 - alt over ble videresendt direkte til testing for sykdommer. så ganget Krabba bare tallet med *4 (399 sex partnere) DVS C.Krab har 23 millioner 433 tusen og 712 indirekte sex partnere - det vil si videre at det C.Krab gjør er en global gave!!! Ikke bare gjør han og Akon og Anal Arne en kamp uten sidestykke for det Norske folks velferd men vi kjemper faktisk GLOBALT!!

Følgende bevis på Akons GLOBALE utspill :
 

Og vips nå venter vi spent på nominasjoner til Nobels Fredspris!

 #politikk

#sex

#nobelsfredspris

#samfunnet

#krydderpåpizzaen

#vielskerklamydia

*C.Krab

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv

hits