Nok en dag for suksess!

Noe sen oppdatering på grunn av heftig fyllesyke hos C.Krab, Akon lå i fosterstilling stort sett hele søndagen og Anal-Arne hadde invitert halve Pussy Riot på hjemme date. 

 

Lørdagen gikk følgende :

C.Krab ny dame nr 405 meldte seg allerede 00.35 - blond, svensk - 20 ish - dro til henne. - bimbadabop og så tilbake til gjengen på byen

#Suksesspåsuksess  #sex #vampyr #twilight Akon fikset seg et sultent hunnkjønn kvart over 3 - Norsk, blond 20 ish. - ikke bare spiste hun all maten og drakk opp all drikken til Akon men etter alt var ferdig konsumert gikk hun rett på nærmeste næringskilde : nemlig Akons underliv.. når den var tømt fortært og magen var mett og god fikk vi følgende bilde :

#extensions #sulten #sædimagen5omdagen 

Som vi alle vet så lar ikke Akon la seg bli frastjelt edle gener av uten å ta seg rikelig betalt. Derfor tok han følgende beslag for å putte inn i krabbekisten :

#accesories #klokke #smykke #juggel

 

Gjengen har enda ikke taksert dette men vi tviler det har mye mer enn affeksjons verdi.

Vi har besluttet oss for å bestille ny fysisk krabbekiste og er nå på utkikk etter en stor kiste i tre. gjerne mørk eik. - ta gjerne kontakt!

Vi har og tatt opp til vurdering om vi skal selge en del av de eldste og mest skitneste one night trusene over nett til gamle griser for en god slant - dette vil kun medføre en betydelig inntektskilde for walkofshameoslo .. Hvor mye er ikke en jomfrustring med vask ekte jomfrublod på med healende egenskaper verdt! - Kun godt tenkes at det kunne redde Polen ut av neste finanskrise om de hadde den i bank hvelvet. #økonomi

 

Anal-Arne - ny dame søndag - ny anal erobring uten glidemiddel ( var tom for Vita hjertegod ) - Når skal Vita begynne å sponse denne bloggen? #VITA #vita #VIIITAAA!!!!!!! #Mills #MILLS - uansett kuken var GUD den var alfa omega - starten som slutten - lyset som omfavner mørket . Vi vurderer fortløpende om den skal avbildes og kalles Profeten Fallos - som med karikatur tegningene så har vi ansatt en ekstern til å gjøre den jobben.. Livet er for deilig og for mye suksess enn å bli tatt av dage allerede nå.

 

* C.Krab

 

 

 

Ingen kommentarer

jente 27

19.08.2013 kl.09:10

Hehe!

walkofshameoslo

19.08.2013 kl.15:32

jente 27: Den som ler sist, ler best! det sa din mor.

C.Krab

Skriv en ny kommentar

Alder: ?, Norge

Kategorier

Arkiv

hits